29 april, 2012

tja

vi åker typ nu, ni får dagens ridoutfit för vi ska göra praktiska saker idag som t.ex linda och lasta.
fixade med pappa så att han åker till charlies och köper dom sakerna som jag skulle ha. perfekt, är på lite bättre humör nu iaf.

har kommit på att jag ALLTID, matchar mina ridkläder. det är sjukt. som idag, tog mina whitaker byxor, tretorn stövlarna under det samma mönster som jag har på tröjan fast svart bakgrund och två olika gråa nyanser och en av dom gråa nyanserna är samma som på tröjan. och det röda på tröjan är exakt samma röda som på byxorna. skulle tagit mina andra ridbyxor som liknar mountain horses ascot typ fast sen ba nej, dom passar inte till tröjan och strumporna...alltid något. haha.

plus att Tripis nästan alltid har rött schabrak för han passar så bra i det så brukar alltid utgå från hans schabrak.
haha en riktig nörd är jag.

fast är så i vanliga fall med, alltid om jag ska låna något av någon kollar jag alltid så att färgerna matchar och ser bra ut. är inte alls ofta som färgerna inte matchar.

T.ex när jag hade min röda everest jacka, ALDRIG när jag hade den bärde jag något rosa. För jag har lärt mig att rosa och rött skär sig, så om jag ser någon tänker jag alltid, DET SKÄR SIG VARFÖR GÖR H*N SÅ? DET SER INTE BRA UT.

blev ett lite rörigt inlägg och vi har åkt nu. haha har åkt i typ tio minuter(?)
ajjemän skrivar'N

haha puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar