28 april, 2012

Tomorrow.

Hellluuuu bloggen.
Kom hem för typ 40 minuter sen och har duschat och chillat lite.
Sitter och läser bloggar, finns så sjukt många bra ! Följer typ 30st, som jag då läser varje dag. Lite jobbigt men dom är ju så bra! hihi.

Om ni vet någon bra blogg, kommentera gärna då!
och om ni vill ha tips på bloggar om t.ex, hästar, smink, kläder, sport o.s.v är det bara fråga för jag läser typ alla olika sorters bloggar :)

Trip var jätteduktig idag, han lyssnade bra och hade bra form från början. Hostade lite så tog det lugnt. Red med Mella och hon rider så DAMN bra. Hon är min idol! Allt hon gör för sina hästar...shit asså.


Men imorgon så är det kurs igen och innan det så ska vi till Jönköping och åka till Charlies och Hööks.
Jag ska köpa en ny stalljacka antagligen en kingsland. Ska kolla på lite på charlies hemsida. Ska försöka hitta en på runt 800 så pappa slipper betala så mycket för jag har 1600 och jag ska köpa ett par röda JW byxor och en jacka dårrå. Sen ska vi till hööks för jag behöver ridtröjor. Ska se om charlies har några bra men pallar inte lägga flera hundra på det så vi får se.
Men ska till Kalmar på måndag med mamma för vi ska till min Morfar så hoppas vi ska shoppa då för behöver nya svarta linnen och ett par grå och ett bar svarta byxor.

rörig text....aja pusshej !


1 kommentar:

  1. Vad använder du för smink? vad tycker du jag ska ha! <3
    Älskar din blogg!! :) <3

    SvaraRadera